warning: Creating default object from empty value in /srv/web/silicon.hr/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

G-SPEED eS PRO

G-SPEED eS PRO je RAID sustav za pohranu podataka visokih performansi sa mini-SAS sučeljem. Kompaktan i tih, isporučuje se sa četiri modula diskovnog sustava ukupnog kapaciteta do 32TB zajedno u čvrstom aluminijskom kućištu.

G-SPEED eS

G-SPEED eS je RAID sustav za pohranu podataka visokih performansi i velikog kapaciteta pohrane sa 3Gbit eSATA sučeljem. Kompaktan i tih, isporučuje se sa četiri modula diskovnog sustava zajedno u čvrstom aluminijskom kućištu.

G-SPEED Q

G-SPEED Q je RAID sustav za pohranu podataka visokih performansi sa USB 3.0, 3Gbit eSATA i FireWire 800 sučeljem.

G-RAID Thunderbolt 2

G-RAID Thunderbolt je fleksibilni sustav visokih performansi sa USB 3.0 i Thunderbolt 2 sučeljem. Može se konfigurirati kao RAID 0, 1 i JBOD uz brzinu prijenosa od 440MB/sec.

G-RAID USB

G-RAID USB je fleksibilni sustav visokih performansi sa vrlo brzim USB 3.0 sučeljem. Može se konfigurirati kao RAID 0, 1 ili JBOD. Pogodan je za audio i video uređivanje, pohranu digitalnih fotografija i mp3 datoteka te brzi back-up podataka.

G-RAID Thunderbolt

G-RAID Thunderbolt sustav sa svojom vrlo snažnom i fleksibilnom I/O tehnologijom podržava i najzahtjevnije profesionalne programske alate za audio i video uređivanje.

G-RAID

G-RAID je profesionalni RAID 0 sustav visokih performansi sa USB 3.0 i FireWire sučeljem. Kapacitet diska do 8TB omogućuje mu da se uz bilo koji Mac ili PC pojavi kao samostalna, velika i brza disk jedinica.

G-RAID (Removable)

G-RAID (Removable) je profesionalni, fleksibilni sustav visokih performansi sa USB 3.0, eSATA i FireWire sučeljem. Može se konfigurirati kao RAID 0, 1 ili JBOD. Sa brzinom prijenosa od 330MB/sec vrlo lako podržava reprodukciju višestrukih HD video protokola.

G-RAID mini

G-RAID mini je diskovni sustav sa vrlo brzim USB 3.0 i FireWire 800 sučeljem, kapaciteta do 2TB. Može se konfigurirati kao RAID 0 ili 1. Predstavlja idealno prijenosno rješenje za čuvanje i pohranu podataka preuzetih sa profesionalnih video kamera.

G-DRIVE Thunderbolt

G-DRIVE je rješenje za pohranu visokih performansi s vrlo brzim Thunderbolt i USB 3.0 sučeljem. Pogodan za pohranu digitalnih fotografija te audio i video uređivanje.