Isilon Systems

Isilon Systems prepoznat je kao tržišni lider za scale-out NAS sustave. Njegova cluster storage rješenja i rješenja za upravljanje podacima predstavljaju poslovnu i gospodarsku vrijednost unapređujući rad s ključnim aplikacijama te obavljanje radnih i poslovnih procesa. Isilon omogućuje poduzećima i istraživačkim organizacijama upravljanje velikim i brzorastućim količinama podataka u vrlo skalabilnom, ekonomičnom okruženju, jednostavnom za upravljanje.
Krajem 2010. godine EMC2 postaje vlasnikom Isilona.

Zašto odabrati Isilon?

Tvrtke odabiru Isilon zbog njegovih brzorastućih sustava za pohranu datoteka, audio i video podataka, slika i drugih nestrukturiranih podataka ključnih za upravljanje i smanjenje troškova koje tradicionalni sustavi za pohranu nisu u stanju pratiti. Cjelokupna nagrađivana linija proizvoda pogonjena Isilonovim OneFS operativnim sustavom ubrzava kompleksne i ključne radne procese istovremeno smanjujući njihove kapitalne i operativne troškove.

Isilon nudi inovativna rješenja svima koji trebaju:

  • ubrzati vrijeme proboja na tržište
  • smanjiti vrijeme dobivanja potrebnih rezultata
  • stvarati nove poslovne prilike

Tri linije Isilon proizvoda nude širok spektar opcija za potrebe pohrane podataka u poduzećima.

  • idealna primjena S-serije je kod IOPS-intenzivnih, visoko transakcijskih i nisko latentnih aplikacija
  • X-serija predstavlja fleksibilno rješenje za ubrzanje visoko konkurentnih aplikacija i aplikacija sa sekvencijalnim propustom podataka
  • idealna primjena NL-serije je kod disk-to-disk backupa i disaster recoverya iz razloga što pruža performanse približno jednake performansama primarnog storage sustava sa cijenom približno jednakom pohrani podataka na trake

Dodatni nodovi za proširenje platforme mogu biti dodani kako bi omogućili neovisno skaliranje kapaciteta ili performansi. Također, licencirane softverske aplikacije, kao što su SyncIQ, SnapShotIQ, SmartConnect, SmartQuotas i Aspera za Isilon IQ omogućuju storage management, zaštitu i raspodjelu pristupa na razini poduzeća.

Vodeća poduzeća oslanjaju se na Isilon

Mnoge svjetske organizacije koriste Isilon proizvode za usmjeravanje tijekova rada, povećanje produktivnosti te znatno unapređenje svoje konačnih bilance. Isilon korisnici u svijetu.


Proizvodi:

Rješenja:www.isilon.com