SGI InfiniteStorage Server 3500

Ostali članci u kategoriji:

All-in-one storage server za HPC i enterprise aplikacije

SGI InfiniteStorage Server 3500 (SGI ISS3500) u potpunosti je integrirano storage server rješenje koje omogućava veliku gustoću i iskoristivost. SGI stručnost u izgradnji računalnih sustava i sustava za pohranu podataka pomogla je i prilikom izgradnje SGI ISS3500 sustava u platformu namijenjenu okruženjima u kojima podaci i izračuni trebaju biti čvrsto povezani.

Uz podršku nisko latentnih protokola, uključujući iSER za iSCSI preko InfiniBand infrastrukture, SGI ISS3500 je savršeno rješenje za HPC clustere kao što je SGI Altix ICE. Također, velika brzina platforme i velika gustoća arhitekture prednosti su prilikom korištenja aplikacija za npr. video nadzor, skladištenje podataka te objekta skladištenja za Lustre.

SGI ISS3500 koristi paket InfiniteStorage softverskih rješenja koji, između ostalog, sadrži i Data Migration Facility (DMF). ISS3500 koristi DMF za virtualizaciju brojnih tipova diskova u jednom sustavu što korisnicima omogućava precizno podešavanje sustava prema specifičnim potrebama, bez kompromisa.

U pojedinom sustavu, 4U kućištu, SGI ISS3500 podržava 36 okvira za 3.5" SATA, SAS i SSD diskove ukupnog kapaciteta do 72 TB. Također, sustav kao standard uključuje i redundantno napajanje te redundantni hot-plug sustav hlađenja.

Značajke SGI ISS3500 sustava

SGI ISS3500 uključuje najnoviju generaciju Intel dual-socket procesora kako bi osigurao punu kompatibilnost s x64 aplikacijama. Kompatibilnost je moguća kroz razne standardne storage protokole, uključujući iSER, iSCSI, NFS i CIF, a dolazi i u paketu sa XFS file sustavom. Kako bi omogućio maksimalnu kompatibilnost u postojećem okruženju, SGI ISS3500 uključuje i izbor povezivanja infrastrukture, uključujući Ethernet, InfiniBand i 10Gb Ethernet.

SGI InfiniteStorage Server 3500 dostupan je odmah!

15.04.2010.

Saznajte više....

SGI ISS3500 - Datasheet
SGI ISS3500 - Technical Specifications